Santosh Gurav leder Desapex AB expansion i Sverige

,
May 30, 2024

Santosh Gurav övergick till positionen som Digital Design Manager i Sverige för Desapex AB, och tog med sig sin omfattande erfarenhet och expertis i att driva BIM-implementering enligt ISO 19650. Santosh har tidigare utmärkt sig i liknande roller och är väl bevandrad i att utnyttja Desapex AB mjukvara och tjänster för att tillgodose behoven hos kunder över hela Europa.

Guravs primära fokus är fortfarande på att främja Desapex AB expansionsinsatser i Sverige, vårda kundrelationer och stärka vår kundaffärsprocess. Detta omfattar olika aspekter av fastighetsutveckling, inklusive de dynamiska sektorerna grön omvandling, industriprojekt och datacenter.

Desapex AB, med sin expertis inom digitala designlösningar, är väl positionerat för att tillföra betydande värde till Sveriges hållbarhetsagenda. Genom att utnyttja avancerad digital teknik inom fastighets- och byggbranschen kan Desapex AB optimera design- och byggprocesserna och säkerställa att byggnader och infrastrukturprojekt uppfyller de högsta standarderna för miljöeffektivitet och hållbarhet med hjälp av BIM (Building Infromation modeling) process. Detta inkluderar integrering av modellbaserad designkoordinering, BIM-applikationsutveckling för VR/AR och minimering av slöseri under hela projektets livscykel med hjälp av verklighetsinfångningsmetod (laserskanning).‍

Dessutom kan Desapex AB spela en avgörande roll för att främja hållbar stadsutveckling, ett centralt fokusområde för COP25. Genom att samarbeta med lokala arkitekter, byggentreprenörer, tekniska konsulter, kommuner och stadsplanerare kan Desapex AB underlätta design av smarta städer och samhällen som prioriterar hållbarhet, motståndskraft och livskvalitet för invånarna. Det kan handla om att införliva grönområden, främja kollektivtrafik och implementera innovativa lösningar för design och byggledning.

Gurav understryker Desapex AB förmåga att övervaka hela datacenterprojekt, och erbjuder en omfattande uppsättning tjänster som sträcker sig från designkoordinering till arkitektoniska och tekniska lösningar, gemensam datamiljöhantering, laserskanning och hållbarhetsrådgivning. Detta holistiska synsätt skiljer Desapex AB i en bransch som präglas av resursbegränsningar.

"I min roll som Digital Design Manager är jag fast besluten att upprätthålla Desapex AB rykte som en pålitlig och skicklig partner", säger Gurav.

Jag är exalterad över de möjligheter som ligger framför mig och ser fram emot att bidra till Desapex AB fortsatta framgångar i Sverige och Europa.

Santosh Gurav

Vill du höra mer?

Santosh Gurav

Digital designchef
Phone:
+46-732523336
Email:
santosh@desapex.com
Share on social media:

Related Articles:

Browse all articles
No items found.